Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Un show com cap altre... creat per Jean Paul Gaultier!

Com a autor, director i dissenyador de vestuari, Jean Paul Gaultier ens convida entre bastidors al seu món ple d'excés, poesia i màgia.

Excèntrica, escandalosa, provocativa, exuberant i divertida com sempre, la impressionant creació, Fashion Freak Show, arriba a Barcelona.

En aquesta extraordinària producció, actors, ballarins i artistes de circ interpreten criatures i personalitats extravagants, apassionades, més grans que la vida, grolleres, sexys i descarades.

Amb el teló de fons d'una paret de vídeos gegant, una part clau de la producció inclou vinyetes d'estrelles convidades especials, com ara una sèrie de seguidors i amics icònics de Gaultier. Rossy de Palma interpreta la implacable professora d'escola del jove Gaultier, que alberga fantasies secretes de moda, mentre que Catherine Deneuve llegeix els noms histèrics que Gaultier va donar a les creacions en la seva fabulosa desfilada d'alta costura masculina de principis dels anys 90. 

Des de la seva infantesa fins als seus primers anys de carrera, des de les seves més grans desfilades de moda fins a les nits salvatges a Le Palace o Londres, Jean Paul Gaultier comparteix el seu diari de l'època i ret homenatge als qui l'han inspirat en el cinema (Pedro Almodovar, Luc Besson), música (Madonna, Kylie Minogue, Myléne Farmer) i dansa (Régine Chopinot, Angelin Prejlocaj). En l'espectacle, concebut com una gran festa, Jean Paul Gaultier tornarà a sorprendre amb centenars de nous vestits exclusius, incorporats dins d'una exuberant escenografia, sense oblidar-se de les seves creacions més icòniques!

Fitxa artística

Durada 120 min amb entreacte
Creador, Autor, Director i Dissenyador de Vestuari Jean Paul Gaultier
Codirector Tonie Marshall
Coreografia Marion Motin
Assessor Artístic Simon Philps
Coautor Raphaël Cioffi
Director Adjunt Fanny Coindet
Il·luminació Pet Hörding
So Keegan Curran
Escenografia i disseny de vídeo Justin Nardella
Disseny de vídeo Renaud Rubiano

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?