Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Enrique Rojas arriba al Teatre Coliseum per fer-te viure una experiència que va més enllà de les paraules.

Enrique Rojas és Catedràtic de Psiquiatria i Director de l'Institut Espanyol de Recerques Psiquiàtriques de Madrid. És el President de la Fundació Rojas-Estapé.

Si estàs en cerca de coneixement inspirador i transformador, les conferències de Rojas són una oportunitat única per a submergir-te en un món d'idees enriquidores. Reconegut per la seva gran experiència en psiquiatria i desenvolupament personal, captiva a audiències de tot el món amb el seu profund enteniment de la ment humana i el seu enfocament inspirador.

La seva presència magnètica i la seva capacitat per a transmetre coneixements complexos de manera accessible les converteixen en esdeveniments inoblidables. Durant aquestes conferències d'aproximadament 2h de durada, Enrique Rojas comparteix les seves valuoses perspectives sobre la psicologia, el creixement personal i el benestar emocional, deixant una impressió duradora en cada assistent.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 100 min
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

març
11
Dilluns
18:30
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?