Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Un viatge per un món ple de màgia que us farà recordar que a la vida mai he de deixar de ballar!

L'Alícia està cansada dels rellotges, de les presses, de les obligacions, de les bones maneres, de les coses importants i de ser correcte... L'Alícia no entén per què la seva mare sempre corre i corre i corre, però mai no arriba a un lloc que la faci feliç. L'Alícia no comprèn per què la seva mare ja no balla: "Fer-se gran vol dir deixar de fer i ser tot el que ens agrada i ens fa ser qui som?" es pregunta ella.

L'Alícia somia en viatjar a Mai Més, conèixer sirenes, lluitar amb pirates i ser tan lliure com els nens perduts! I en aquest somni coneix a la barretaire: una dona peculiar, autèntica i divertida que li ensenyarà que les coses més importants de la vida són les més senxilles, cada dia té un motiu per ser celebrat i que res és impossible.

Fitxa artística

Companyia Escola Ara Arts Escèniques
Durada 150 min
Sala Teatre Borràs

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

juny
18
Dimarts
19:00
Teatre Borràs, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?