Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El podcast Días Extraños es converteix en espectacle!

Submergeix-te en una DEXperiencia inoblidable amb convidats "del més enllà i del més ençà”.

Obrirem la cortina entre els mons per a permetre l'entrada a visites inesperades. Acompanya a Santiago Camacho i als seus col·laboradors en aquesta nit especial: un esdeveniment ple de sorpreses, una mica de màgia i molta imaginació...

Fitxa artística

Durada 120 min
No recomenat a menors de 12 anys

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?