Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Dani Rovira i Arturo González Campos

MI AÑO FAVORITO EN VIVOS Y EN DIRECTO

Arriba als teatres la versió “en vivos y en directo¨ del PODCAST menys aclamat del moment ¨MI AÑO FAVORITO¨.

Presentat per Dani Rovira i Arturo González Campos. Tots dos ens portaran de viatge, a través de la comèdia, pels esdeveniments ocorreguts en un any que hagi estat especialment destacat per a cada ciutat que visitin. I, amb la participació del públic, compartiran els seus records d'aquest any entre tots.

MI AÑO FAVORITO és un espectacle d'improvisació, records i molta conya. No prometem rigor, però això dels riures tampoc.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Coliseum
Durada 90 min

Galeria

Opinions

Un viatge a través de la comèdia.

El País

Diverteix als espectadors amb la seva comèdia.

El Periódico

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?