Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Una comèdia romàntica, divertida i emotiva amb la Lloll Bertran i l'Àlex Casanovas

L'obra d’A. R. Gurney va ser finalista dels Premis Pulitzer i és un autèntic clàssic modern que encara avui es representa en teatres de tot el món, una lliçó de teatre i de vida que parla de les diferents formes d'amor i de la fragilitat de l'ésser humà davant la soledat.

L'obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l'un a l'altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé́ cinquanta anys, s'han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la seva vida de manera tendra i divertida… escrits i textos plens d'emocions són el fil conductor d'aquesta magistral peça, plena d'humor i d'humanitat.

13 úniques funcions amb les que celebrarem 100 funcions de l’espectacle.

Fitxa artística

Direcció Marc Rosich i Jordi Andújar
Adaptació Marc Rosich
De A.R. Gurney
Intèrprets Lloll Bertran i Àlex Casanovas

Galeria

Altres documents

Programa de mà Descarregar

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?