Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Ai ai ai... que torna el Bruno Oro a La 9 del Bosque!

Bruno Oro treballa massa i està cansat. A Balañá en viu ens hem adonat que el seu rendiment en les funcions ha baixat. El públic ja no riu tant. Per això s'ha decidit crear un clon de Bruno generat per Intel·ligència Artificial. Una rèplica infal·lible que té accés a tots els vídeos i personatges de Bruno i que tractarà d'aprendre del seu art per a superar-lo.

Un dia es disposa a començar el show però s'adona que ja hi ha algú en escena. És ell. És a dir, el Bruno Oro de la IA, que està connectant amb el públic d'una manera molt original, fresca, musical, prodigiosa i sense complexos ni censura…

Podrà controlar el Bruno Oro humà a la seva bèstia artificial? Què haurà de fer per a guanyar-se al públic i que el seu propi alter ego no el tiri de l'escenari?

Això només acaba de començar.

AI AI AI…

Fitxa artística

Director Alejo Levis
Sala La 9 del Bosque
Durada 80 min
Idioma Castellà

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?