Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

"Lo nunca visto" de Berto Romero acabará la temporada d'èxit rotund amb una única funció a Teatre Tívoli el pròxim 16 de juny.

Berto torna més sincer que mai. LO NUNCA VISTO és, com el seu nom indica, un show completament inèdit en la seva carrera. I això que ja és gran i se li acudeixen menys coses.

I, contra tot pronòstic, presenta 90 minuts de màgia, música, efectes especials, sorpreses i molt de riure. En realitat, del que hi ha més és d'això últim, però ho hem posat al final de la llista perquè ja es veia venir.

I per a acabar, una altra frase bastant flipant:

LO NUNCA VISTO: cal veure-ho.

Mare meva, que enginyós tot.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 90 min
Sala Teatre Tívoli
No recomanat a menors de 18 anys

Galeria

Opinions

Lo nunca visto de Berto Romero, s'ha de veure.

Madrid Free

L'espectacle més honest que ha fet mai.

RTVE

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

La 9
ÚLTIMES FUNCIONS!

Bruno Oro

AI AI AI

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?