Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Natalia Jiménez, la superestrella del pop llatí torna a Espanya amb la seva gira Antología 20 años Tour: La seva nova gira internacional amb la qual està recorrent Estats Units i Llatinoamèrica presentant tots els seus èxits com a solista, així com temes inoblidables dels inicis de la seva carrera al costat de La Quinta Estación.

La artista no només ha fet història al Pop en Espanyol, tenint en el seu haver múltiples reconeixements i premis internacionals, entre els quals es troben un GRAMMY i un GRAMMY Llatí, ara també és reconeguda com una de les figures del regional mexicà més influents dels nostres temps.

D'aquesta manera, Natalia Jiménez està celebrant dues dècades de música amb un nou projecte discogràfic i una espectacular gira internacional que aterrarà a Barcelona el 2 de desembre al Teatre Borràs.

Fitxa artística

Durada 100 min
Sala Teatre Borràs
Idioma Castellà

Galeria

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?