Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Martita de Graná, després d'acabar la seva anterior gira amb més de 200.000 entrades venudes, trencant tots els rècords de venda d'entrades, ara torna amb més ganes que mai als millors escenaris del país amb el nou show: ¡Martita sea!

Un nou espectacle on l'artista et mostrarà de quina manera li ha canviat la vida en els últims anys, passant d'allò professional a allò personal i reivindicant temes com la solteria, l'edat, la importància de la salut mental… Tot això explicat amb "salero" i desimboltura d'una de les millors còmiques.

 

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Coliseum
Durada 90 min

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

OCT
13
Divendres
20:00
Coliseum, Barcelona
OCT
14
Dissabte
18:00
Coliseum, Barcelona
OCT
14
Dissabte
21:00
Coliseum, Barcelona
OCT
15
Diumenge
18:00
Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Coliseum

Peppa Pig

Coliseum

Los Morancos

Borràs
NOVA TEMPORADA

Fitzroy

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?