Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Sobre els passadissos emmurallats del “Brazilian hall of fame” penjarà per sempre Djavan, amb els seus amics Caetano Veloso, Gilberto Gil, Chico Buarque i Milton Nascimento.

Provinent de Maceió, al nord del Brasil, i amb una carrera discogràfica que va començar el 1976 i que continua amb tota la seva força (el seu darrer àlbum es va llançar a finals del 2022), l'increïble sentit poètic i intel·ligent de Djavan, tant lírica com musicalment, li ha fet tenir admiradors com Quincy Jones, Paco De Lucia i Roberta Flack.

Djavan és un artista en el sentit més veritable de la paraula i una potència creativa. Visitarà el nostre país aquest estiu i a Barcelona ho farà en el marc del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni.

Fitxa artística

Durada 90 min
Sala Teatre Tívoli
Formato Concert

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?