Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

PROMOCIÓ

29€


Promoció exclusiva, entrades de platea a 29€.

Només els 50 primers compradors!

Sinopsi

Un fascinant cara a cara entre la gitana Carmen i el seu inquietant Destí en una exclusiva versió neoclàssica.

Carmen i el Destí són els protagonistes absoluts d'aquesta "Carmen", fidel a la novel·la de P. Merimée i a l'òpera de Bizet: des de la primera escena, un cara a cara entre la gitana, símbol de seducció i feminitat, i la inquietant figura que representa el Destí, condueixen la història.

En efecte, és el Destí qui posa en el camí de Carmen primer a Don José i després a Escamillo, qui es revela a poc a poc a través dels símbols de les cartes (amor, traïció, mort), qui pren la mà de Don José i, al final, qui s'emporta a Carmen amb ell.

Don José, el torero Escamillo i Micaela són els altres protagonistes d'aquest ballet ple de coreografies apassionants, des de la cèlebre Havanera, passant per l'apassionat pas de deux, fins a les nombroses i animades danses de conjunt de Gitanos, Soldats i Cigarreros interpretades amb la meravellosa música de Georges Bizet.

Fitxa artística

Durada 90 min
Sala Teatre Tívoli
Ballarins CARMEN: GIUSY VILLARA' / ALESSIA SASSO DON JOSE': MATTIA IMPERATORE/ ALBERTO VIGGIANO DESTINO: ALBERTO VIGGIANO / HIROKI INOKUCHI
Companyia Balletto di Milano

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?