Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Els aclamats The Musical Box tornen a Barcelona!

I ho fan per celebrar el 50è aniversari del clàssic Selling England by The Pound, indiscutiblement un dels millors treballs de Genesis.

Publicat el 1973, aquest àlbum exhibeix tota la teatralitat i l'expressionisme musical de la formació britànica, sent un dels grans referents del rock progressiu. La seva espectacular posada en escena queda plasmada amb l'excel·lent recreació de la banda canadenca, autoritzada i lloada pels membres originals.

PETER GABRIEL: "The recreation is faithfully accurate"

PHIL COLLINS: "I think this guys play it better than we did"

El 21 de març del 2024 al Teatre Coliseum, la màquina del temps de The Musical Box ens portarà, sense parades, directament a l'època daurada dels irrepetibles Genesis.

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?