Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Zenet en estat pur

Zenet és ja un ''so'' en si mateix i ressorgeix com un Zenet diferent a cada disc que fa. Amo d'un estil únic i una veu reconeixible, com només són reconeixibles els artistes especials, fa seus tots els gèneres que aborda. Des del seu compromís com a artista polifacètic, Zenet experimenta amb la curiosositat d'algú sense lligams ni comoditats i és precisament això, el risc, la frescor, cosa que dóna aquest caràcter tan personal i únic a les seves composicions.

En definitiva tenim un Zenet en estat pur amb un directe potent i renovat que com sempre... No deixarà indiferent.

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?