Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Woody Allen and his New Orleans Jazz Band

Sinopsi

Woody Allen inaugurarà la nova edició del Voll-Damm Festival de Jazz al Teatre Tívoli

La passió pel jazz de Woody Allen és a l’origen del seu nom artístic, homenatge al gran clarinetista, saxofonista i director d’orquestra Woody Herman. De fet, fins i tot en alguna entrevista Allen ha dit que el seu amor pel jazz és més poderós que el seu amor per l’art que l’ha fet cèlebre, el cinema.

Clarinetista aficionat i col·leccionista erudit de jazz clàssic, Allen toca des de fa anys amb una banda –fins a la seva mort, el 2020, dirigida per Eddy Davis, i ara per Conal Fowkes i Simon Wettenhall– que li ofereix el plaer de rememorar a l’escenari ídols reals i ficticis, com ara Emmet Ray, el protagonista de Sweet and Lowdown, guitarrista que té com a referent i mite Django Reinhardt.

A punt de fer 88 anys, Allen torna a Barcelona per debutar al festival i continuar amb la seva feina de proselitisme a favor de la millor música del món, el jazz.

Fitxa artística

Clarinet Woody Allen
Piano i Direcció Musical Conal Fowkes
Trompeta i Direcció Musical Simon Wettenhall
Contrabaix Brian Nalepka
Bateria Kevin Dorn
Trombó Jerry Zigmont
Banjo Josh Dunn

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?