Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El musical més premiat de la història!

Max Bialystock, un productor de Broadway que està en la ruïna, i Leo Bloom, un jove comptable, somien en fer-se rics amb un pla sorprenent. Per aconseguir el seu objectiu, han de produir el fracàs més gran de la història del teatre musical i fugir amb els diners dels inversors. Però posar en marxa un autèntic desastre no és gens fàcil. Han de trobar el pitjor guió, el pitjor equip de direcció, els pitjors actors i estrenar un show absolutament espantós. Ho aconseguiran?

Aquesta extraordinària i divertidíssima comèdia creada per Mel Brooks és el musical més premiat de la història (Tony, Oscar, Grammy) ple de situacions hilarants, personatges encantadors i espectaculars números musicals que han marcat la història del teatre.

El nou projecte d'Àngel Llàcer i Manu Guix

Àngel Llàcer, Manu Guix presenten el seu quart musical amb Nostromo Live: THE PRODUCERS. La direcció artística comptarà amb Àngel Llàcer i Enric Cambray com a directors d'escena, Manu Guix i Gerard Alonso en la direcció musical i Miryam Benedited en la coreografia. Aquest nou projecte arriba després de les reeixides comèdies musicals, “La Jaula de las Locas”, “La Tienda de los Horrores”, “Cantando Bajo la Lluvia”. Aquestes produccions han aconseguit emocionar a més d'1 milió d'espectadors durant els últims 5 anys i múltiples premis en els quals destaquen 16 Premis Butaca.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 150 min
Sala Teatre Tívoli
Direcció Àngel Llàcer i Enric Cambray
Director musical Manu Guix i Gerard Alonso
Coreografia Miryam Benedited
Producció Nostromo Live

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La compra de les noves entrades està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Entrades per a grups

Si sou un grup de 20 persones o més, escriu-nos i aprofita el descompte per a grups.

Enviar email

Entrades

SET
27
Dimecres
20:00
Tívoli, Barcelona
SET
28
Dijous
20:00
Tívoli, Barcelona
SET
29
Divendres
17:00
Tívoli, Barcelona
SET
29
Divendres
21:00
Tívoli, Barcelona
SET
30
Dissabte
17:00
Tívoli, Barcelona
SET
30
Dissabte
21:00
Tívoli, Barcelona
OCT
01
Diumenge
17:30
Tívoli, Barcelona
OCT
04
Dimecres
20:00
Tívoli, Barcelona
OCT
05
Dijous
20:00
Tívoli, Barcelona
OCT
06
Divendres
17:00
Tívoli, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Coliseum

Peppa Pig

Borràs
NOVA TEMPORADA

Fitzroy

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?