Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

GUITARFESTIVAL BCN ARRIBA UN ANY MÉS AL TEATRE COLISEUM!

STEVE HACKETT

Genesis Revisited - Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights
Al punt àlgid de la seva gira en solitari més reeixida, Steve Hackett anuncia el seu nou projecte per al 2023: Genesis Revisited - Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights. Aquest tour celebra el 50 aniversari de Foxtrot, àlbum llegendari de Genesis que va situar la banda al capdavant de l'escena rock britànica.
El guitarrista es va unir a Genesis el 1971 debutant al seu tercer àlbum, Nursery Cryme. Després d'una extensa gira, les reaccions de l'audiència van encoratjar la banda a continuar experimentant amb aquestes composicions cada cop més llargues, animant-la a desenvolupar la seva capacitat per incorporar narratives pròpies. Això, alhora, va brindar al seu líder Peter Gabriel l'oportunitat de desplegar tot un concepte de teatralitat amb què es crearia una identitat de banda única.
En les seves pròpies paraules, “I think 'Foxtrot' was a terrific achievement for Genesis at that time. I think there no one weak track on the album, they all have their strong points and I'm really looking forward to do the whole album live.”

 

Fitxa artística

Durada 120 min
Sala Teatre Coliseum
Format Concert

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?