Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Star Wars: La música de les galaxies

Sinopsi

Que la força t'acompanyi en aquest icònic concert interpretat per la Hollywood Symphony Orchestra.

Quan Star Wars: Episodi IV es va estrenar ln 1977, els seus personatges inoblidables, el seu espectacle visual i la seva narració mítica van capturar la imaginació dels cinèfils de tot el món.

Ja siguin Ewoks, Jedis o Padawans, John Williams ens ha portat a través de batalles, al cel nocturn i a l'espai. Llavors, per a viure aventures increïbles i moments esgarrifosos, agafa’t al teu seient i uneix-te al viatge!

En aquest concert inspirat en la ciència-ficció, la Hollywood Symphony Orchestra presenta una actuació futurista, plena de partitures musicals clàssiques i duradores de John Williams.

Aventura't a través de peces atemporals que inclouen: Star Wars: Tema principal, Marxa Imperial, El despertar de la força: Suite, El retorn del Jedi: Desfilada dels Ewoks, L'Imperi Contraataca: Camp d'asteroides, el tema de Anakin, el tema de la Princesa Leia... i molts més.

Fitxa artística

Orquestra Hollywood Symphony Orchestra
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Avisa’m si hi ha noves localitats disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?