Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Torna a l'escenari la banda més llegendària de la història!

Tanca els ulls i torna a viure els himnes universals i les poderoses balades que sonaven en abarrotats macrofestivals i estadis de futbol en els anys 70 i 80. Emociona't amb We Are The Champions i I Want to Break Free, canta We Will Rock You o Bohemian Rhapsody, i mou-te a ritme de Another One Bites The Dust.

Fer un bon tribut de Queen és una tasca difícil. I no és d'estranyar: no és fàcil poder homenatjar una llegenda, que compta amb el club de fans més antic del món, segons el Llibre Guinness dels Rècords. Aquest increïble shou aconsegueix capturar tant el so original, com el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar a Queen a la fama internacional.

Una oportunitat única per a experimentar tota la força, l'emoció i la genialitat musical de Queen en el millor moment de la seva carrera.

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum

Galeria

Entrades

gen
03
Dimecres
21:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
NOVES DATES

Berto Romero

Lo Nunca Visto

Teatre Coliseum
THREE NIGHTS ONLY

Natalia Osipova

Force Of Nature

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?