Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Pimpinela celebra més de 40 anys d'una trajectòria artística brillant. Uns artistes per a tota la família que transcendeix generacions, arribant a públics de totes les edats, comptant amb més de 30 milions de discos venuts a tot el món.

Vine a viure una nit única al Teatre Coliseum amb Pimpinela!

Fitxa artística

Idioma Castellà
Durada 120 min
Sala Teatre Coliseum
Format Concert

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

OCT
02
Dilluns
20:30
Coliseum, Barcelona
OCT
03
Dimarts
20:30
Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Coliseum

Peppa Pig

Coliseum

Los Morancos

Borràs
NOVA TEMPORADA

Fitzroy

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?