Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Celebra l'Any Nou 2024 al Teatre Coliseum amb Philharmonic Ensemble!

Els membres de la Orquestra Filarmònica de Viena i el seu emblemàtic Concert d'Any Nou de Viena brillaran amb elegància i encant vienès, tna sols un dia després del seu televisat i mundialment conegut Concert d'Any Nou.

El programa festiu recull els valsos, polques i marxes més famoses de la dinastia Strauss. Un concert de somni que inclourà l'esperat vals “En el bell Danubi Blau” i la aclamada “Marxa Radetzky” que dona la benvinguda al nou any de la forma més emocionant possible.

Ser testimoni d'aquesta espectacular interpretació de les obres de la Dinastia Strauss és un somni fet realitat!

Fitxa artística

Philharmonic Ensemble Membres de la Orquestra Filharmònica de Viena

Galeria

Altres documents

Programa de mà Descarregar

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?