Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

El so i les veus originals, l'esperit de la música de Mike Oldfield

Opus One és una orquestra d'instruments contemporanis creada per a interpretar la música de Mike Oldfield, que celebra el 50 aniversari de la publicació del seu primer àlbum en solitari, Tubular Bells, una obra mestra de la música contemporània.

Opus One ofereix una interpretació acurada, sense anacronismes i amb el màxim respecte per l'esperit del mític enregistrament de 1973. El seu concert mundial de presentació, emès en streaming des del Sincrotró ALBA de Barcelona, ha aconseguit més de mig milió de visualitzacions en menys de tres mesos.

A més de Tubular Bells, Opus One interpreta el repertori més benvolgut pels seguidors de Mike Oldfield: una selecció de cançons dels àlbums Five Miles OutCrisas, DiscoveryIslandsEarth Moving i Heaven's Open de la mà i la veu dels cantants que les van fer famoses.

Fitxa artística

Orquestra Opus One
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?