Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Mario Biondi arriba al Teatre Coliseum

En aquest concert tan especial, el músic de Sicília ens delectarà amb tots els grans èxits i farà un repàs de les cançons que han marcat la seva carrera.

El vocalista italià Mario Biondi destaca per la seva veu de baríton profund, suau i amb una textura única, extremadament intensa i emotiva amb què interpreta el seu soul, jazz i R&B tan característic. El seu amor per aquests gèneres musicals des dels seus inicis ha contribuït a donar forma al seu estil tan peculiar, prenent com a referència grans artistes com Lou Rawls, Al Jarreau i Isaac Hayes.

Professional des de la seva adolescència, va tenir l'oportunitat de treballar amb Ray Charles, encara que el seu gran moment va arribar el 2004 quan el seu senzill de jazz pop "This Is What You Are" es va convertir en tot un èxit internacional i un himne a les pistes de ball.

Des d'aquell moment, Biondi ha explorat aquests gèneres musicals de la manera més minuciosa i atrevida, sent en tot moment un referent clau del jazz, el soul, el R&B i el pop transversal i eclèctic dins d'Europa però amb una projecció mundial indiscutible.

 

 

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum
Artista Mario Biondi
Durada 90 min

Galeria

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?