Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Dir la veritat està molt bé, però… què passa quan aquesta veritat ofèn?

La pell fina és la nova comèdia del tàndem de dramaturgs format per Carmen Marfà i Yago Alonso, autors d’altres èxits com Ovelles o Instruccions per enterrar a un pare. Després d’exhaurir totes les localitats durant dues temporades, torna al Teatre Borràs, del 29 de juny al 29 de juliol, per parlar de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer i Laura Pau protagonitzen aquest èxit escènic que reflexiona, en clau d’humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. 

SINOPSI

El Nacho i la Miranda, una jove parella de Barcelona, visiten uns amics que acaben de ser pares per conèixer el petit Jan. Tot sembla anar bé fins que el Nacho deixa anar, sense donar-li molta importància, que el bebè de l'Eloi i la Sònia... és molt lleig. A partir d’aquí, i tot i que els recent estrenats pares intenten treure ferro a l’assumpte, l’ambient s’enrareix i comencen a sortir a la llum algunes altres veritats que fins ara cadascú guardava.

LA PELL FINA parla de tot allò que no estem preparats per dir ni per rebre. Dir la veritat està molt bé, però... què passa quan aquesta veritat ofèn? Cal dir-la? Aquesta obra reflexiona, en clau d'humor, sobre la manera que tenim de tractar-nos. Ens cuidem prou els uns als altres? Temes com la maternitat, el talent o les relacions de parella posen de manifest que tenir cura dels altres segueix sent una assignatura pendent.  

AMB EL SUPORT DE: ICUB - Institut de Cultura de Barcelona i ICEC - Institut Català de les Empreses Culturals

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: Llibreria Montseny i Lluïsos de Gràcia 

AMB ELPATROCINI DE: Zen Barcelona Eyewear i KUMI sneakers

AGRAÏMENTS: Clara Laguillo 

Fitxa artística

Idioma Català
Durada 80 min
Sala Teatre Borràs
Dramatúrgia i direcció Carmen Marfà i Yago Alonso
Repartiment Ángela Cervantes, Biel Duran, Francesc Ferrer, Laura Pau
Escenografia Elisenda Pérez
Producció Flyhard Produccions S.L. i El Ramat Produccions
Vestuari Nídia Tusal
Disseny d'il·luminació i so Xavi Gardés
Imatge i vídeo de l'espectacle Juanjo Marin, Marta Caravaca, Gusto Audiovisual
Comunicació Barc Coop, Elisenda Riera Rovira
Disseny Gràfic Laia Alsina, Manera Studio
Caps tècnics Xavi Gardés, Fernando Portillo
Producció executiva Clara Cols Torras i Sergio Matamala
Premsa Sala Flyhard Clara Cols Torras
Una producció de Flyhard Produccions S.L, El Ramat Produccions i Barc Coops

Galeria

Opinions

Aquesta és la comèdia que tothom vol/hauria de veure. Ben escrita, ben interpretada, amb una història senzilla però eficaç, uns diàlegs punyents, un ritme precís i sobretot entretinguda, divertida i amb un cert punt reflexiu. Unes interpretacions sensacionals.

Pep Vila - Recomana

Un quartet d'actors frescos que serveixen una interpretació sense esquerdes. La peça no decep. Aconsegueix portar al públic al port de l'emoció navegant pel riu cabalós de la comèdia. Va com un tro. Un retrat generacional que aboca a una joventut que s'escola i una maduresa que és acceptada, per força, a desgrat de reviure l'última nit sense compromisos.

Jordi Bordes - Recomana

Una comèdia perfecta.

Magí Camps - La Vanguardia

Carmen Marfà y Yago Alonso vuelven a demostrar su dominio de la comedia generacional.

Manel Pérez i Muñoz - El Periódico

Un cant a l’amistat, a aquella família d’elecció que sempre hi és, en la qual el bé sempre triomfa encara que les espines verbalitzades a vegades incomodin i facin mal. Una dramatúrgia de muntanya russa amb moments hilarants. Les interpretacions són esplèndides. Individualment i en conjunt, sense matisos

Oriol Osan - Núvol

Un excel·lent quartet interpretatiu.

Ramon Oliver - Recomana

Un repartiment amb molta complicitat escènica.

Carles Armengol Gili - Teatre Barcelona

Altres documents

Programa de mà Descarregar

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?