Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

La Millor Música del Cinema d'Acció

Sinopsi

Aquest Nadal, les millors bandes sonores de Hollywood en directe.

El Senyor dels Anells, Harry Potter, Piratas del Caribe, Missió Impossible... i altres grans bandes sonores surten de les sales de cinema per a arribar a una sala simfònica i demostrar que tenen vida pròpia al marge de les imatges.

La Hollywood Symphony Orchestra presenta un programa que entusiasmarà a tots els cinèfils, però també a amants de la música en general, amb les melodies immortals que van ajudar a consagrar alguns dels films més taquillers i premiats de la història del setè art. Peces universals que formen part de la memòria col·lectiva i continuen emocionant-nos igual que en el seu moment van fer les pel·lícules.

Fitxa artística

Orquestra Hollywood Symphony Orchestra
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?