Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Kany García arrenca la seva gira al Teatre Coliseum

La guardonada cantautora porto-riquenya Kany García és una veu única i inigualable, relatant les històries de les dones del Segle XXI a través de les seves interpretacions expressives i la seva lletra summament perceptiva.

Guanyadora de sis Latin GRAMMYs® al llarg de la seva carrera, l'artista va llançar el seu primer disc Cualquier Día el 2007. Durant aquests últims 14 anys, ha escrit i interpretat alguns dels èxits més importants del pop llatí, com “Hoy Ya Me Voy”, “Alguien”, “Duele Menos” i “Para Siempre”. Ha publicat 8 àlbums d'estudi i col·laborat amb artistes com Alejandro Sanz, Rozalén, Melendi, Dani Martín, o Residente entre d'altres.

Kany García realitza discos que perduren a través del temps, tresors que podem descobrir i tornar a descobrir.

Galeria

Entrades

juny
28
Divendres
22:00
Coliseum, Barcelona

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?