Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

ESTADO CIVIL: INGOBERNABLE

Una crida a alliberar-se de les cadenes que ens limiten a arribar al nostre màxim potencial. Des de molt jove, a l'ésser humà se li posen etiquetes, inseguretats, barreres i creences limitants que es converteixen en cadenes amb els anys. Aquestes cadenes potser t'han portat al fracàs de les teves relacions, a sentir-te estancada o desanimat en la teva vida personal o professional. Potser aquestes cadenes et tenen avorrida o enfonsada en la depressió i això s’ha acabat. Prepara't per a rebre una dosi elèctrica de motivació. És moment d'alliberar-te, d'aixecar-te, de tirar endavant: És moment de la teva revolució.

ESTADO CIVIL: INGOBERNABLE combina la divertida comèdia del conferenciant JORGE LOZANO H. amb un missatge de profunda reflexió. És temps de dir adeu a tots aquells que van apostar en contra teu i deixar enrere tot el que et pren la teva pau. Prepara't per a convertir-te en la teva versió més lliure, més feliç i més ingovernable.

Després de l'èxit obtingut a Mèxic, Espanya i Sud-amèrica, el conferenciant JORGE LOZANO H. arriba a la teva ciutat amb la seva conferència més divertida i una dosi de reflexió que causarà un impacte positiu en la teva vida.

Fitxa artística

Idioma Castellà
Sala Teatre Borràs
Durada 105 min

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?