Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

John Williams i la màgia de Disney

Sinopsi

Vols gaudir d'un concert màgic inoblidable?

En una nit màgica i emocionant, la Hollywood Symphony Orchestra s'embarca en un viatge musical que fusiona dos mons icònics: el geni musical de John Williams i la inigualable màgia de Disney. Aquest concert clàssic promet portar al públic a un món de somni on la música cobra vida i els cors s'omplen de nostàlgia i alegria.

En l'escenari, la Hollywood Symphony Orchestra, ofereix una interpretació magistral de les composicions més cèlebres de John Williams. Des dels temes èpics de Star Wars fins a les emocionants melodies de E.T. L'ExtraterrestreJurassic Park, l'auditori se submergeix en la profunda riquesa musical del llegendari compositor. Cada nota, cada crescendo, transporta a l'audiència a mons llunyans i aventures inoblidables.

Però la veritable sorpresa de la nit arriba quan la Hollywood Symphony Orchestra s'uneix a la meravellosa tradició musical de Disney. Els clàssics de la companyia, com La Bella i la Bèstia, El Rey León, Aladdin i molts més, cobren vida en l'escenari. La màgia de Disney es fusiona amb el mestratge de John Williams d'una manera que fa que la música sigui encara més poderosa i emocional.

Aquest concert és un tribut a dos gegants de la música. És una nit en la qual els amants de la música clàssica i els fanàtics de Disney es reuneixen per a celebrar la bellesa i l'emoció de la música en la seva forma més pura.

Fitxa artística

Orquestra Hollywood Symphony Orchestra
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?