Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

John Williams & Hans Zimmer

Sinopsi

John Williams i Hans Zimmer són els dos grans protagonistes d'aquest concert.

Un intens recorregut per aquelles bandes sonores que més ens han emocionat. Melodies universals que ens han fet riure, plorar, somiar, sofrir i saltar de la butaca, que ja formen part de la memòria col·lectiva i que avui cobren vida pròpia fora de les sales de projecció.

L'heroïcitat de Star Wars, l'audàcia d'Indiana Jones i la màgia de Harry Potter van inspirar a John Williams a crear algunes de les partitures de pel·lícules més estimades de tots els temps. Ha treballat mà a mà amb Steven Spielberg i ha creat la música que acompanya gairebé totes les obres del director.

Des de la dècada de 1980, Zimmer ha brindat meravellosa música per a èxits de taquilla, com Gladiator, Origen, Sherlock Holmes, Piratas del Caribe, la trilogia de The Dark Knight i el guanyador del premi múltiple El Rey León, així com molts altres projectes de cinema i televisió. Hans Zimmer ha creat mons de so centellejants que evoquen èpoques des de l'Antiga Roma fins al llunyà futur.

Fitxa artística

Orquestra Hollywood Symphony Orchestra
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Entrades

DES
23
Dissabte
21:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
NOVES DATES

Berto Romero

Lo Nunca Visto

Teatre Coliseum
THREE NIGHTS ONLY

Natalia Osipova

Force Of Nature

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?