Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Aquest Nadal, gaudeix de la Strauss Festival Orchestra i Strauss Festival Ballet Ensemble al Teatre Coliseum!

L'extraordinària gira de 34 anys d'èxit que ha conquerit a tota Europa, ara arriba a Barcelona.

Què té aquesta producció perquè els espectadors més exigents de les millors sales de tota Europa es rendeixin davant ella?

Si ets amant de la música clàssica, els títols més coneguts del rei del vals, Napoleó, Fiesta de las flores, El vals de l'emperadorChampagne, et seran familiars. El vals més cèlebre de tots, El Bello Danubio Azul i la Marcha Radetzky completen aquest extraordinari concert que ha apassionat a més de 5 milions d'espectadors de tot el món.

Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música de Barcelona o el Teatre Real de Madrid... Aquestes només són algunes de les sales que es van omplir per a veure un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical.

Ara tu també podràs gaudir d'aquest fenomen musical!

Fitxa artística

Orquestra Strauss Festival Orchestra
Ballet Strauss Festival Ballet Ensemble

Galeria

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?