Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Antonio Jorge Larruy t'explica el que ningú t'ha explicat sobre els diners

No t'ensenyarà com guanyar diners, sinó molt millor, et mostrarà com guanyar la batalla als diners per deixar de ser el seu esclau. En la societat en la qual vivim, el que podem fer ve determinat pels ingressos que tenim i la vida està condicionada pel que guanyem, creant una relació dependent amb els diners.

Aquesta xerrada vol ajudar-te a reflexionar per canviar la teva mentalitat sobre els diners i així, poder tenir una bona relació amb ells. Comprendre que l'abundància es troba en l'ésser que som i que els diners són un canal d'expressió de la mateixa, pot canviar-te la vida. També tindrem un espai al final per plantejar algunes preguntes i respostes. 

Fitxa artística

Conferenciant Antonio Jorge Larruy
Idioma Castellà
Sala La 9 del Bosque

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?