Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Al Bano arriba al Teatre Coliseum!

"È la mia vita Tour" és un recorregut per la carrera artística d'Al Bano a través dels seus grans èxits, des de Nel sole fins a SharazánFelicità, Nostalgia canagliaÈ la mia vita i els seus últims temes més recents.

Acompanyat per Alterisio Paoletti al piano i teclats, Adriano Pratesi a la guitarra, Giulio Boniello al baix, Maurizio Dei Lazaretti a la bateria, Tiziana Gianelli al violí i les coristes Alessandra Puglisi i Luana Heredia.

Fitxa artística

Artista Al Bano
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La compra de les noves entrades està subjecte a la disponibilitat de cada funció.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?