Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

“Thank you for the music”, Abba.

Tot va començar en el festival d'Eurovisió en el 1974, després de l'aclaparadora victòria d'un quartet suec que, en pocs anys, es va convertir en un fenomen global. Així va néixer ABBA, un dels grups més emblemàtics de la cultura pop. Des de llavors, van encadenar un èxit darrere l'altre: Mamma Mia, Money, Money, Money, Take A Chance On MeThe Winner Takes It All

Aquest espectacular show aconsegueix captar l'essència i l'estil tan característic del grup, amb una exuberant posada en escena, extravagants vestits i veus úniques.

Posa't els teus pantalons acampanats i les teves sabates de plataforma, converteix-te en una Dancing Queen i vine a gaudir d'aquest espectacular tribut a ABBA.

Fitxa artística

Sala Teatre Coliseum

Galeria

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:


La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?