Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Mel Salvatierra brilla en un espectacle frenètic ple d’humor negre!

Ghosting, benching, sadfishing,... Paraules que maquillen una dolorosa realitat: passen de tu.

I així es devia sentir Werther, el personatge de Goethe, en el seu intent de conquerir a Lotte. L’autor alemany es va obrir en canal al que seria el primer blockbuster de la història tot començant un negoci amb el seu propi dolor. Però, en un món on se'ns imposa “ser diferents i autèntics” constantment, estem comercialitzant les nostres llàgrimes?

A partir d'una sola actriu, un muntatge frenètic i molt d'humor negre, Les penes del jove Werther és un espectacle de neovarietés d’estímuls i contrastos a partir de l’obra de Goethe, al voltant de la mercantilització de la tristesa, el feixisme emocional i la identitat com espectacle. Des de quan el dolor s’ha convertit en una font de negoci?

El 4 de març, la companyia us espera després de la funció al col·loqui que tindrà lloc al bar del primer pis.

Fitxa artística

Producció Tantarantana
Intèrpret Mel Salvatierra
Direcció Miquel Mas Fiol
Durada 80 min

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

La 9
ÚLTIMES FUNCIONS!

Bruno Oro

AI AI AI

Teatre Borràs
ÚLTIMES FUNCIONS!

Fitzroy

Teatre Borràs
INSOMNIA

Estimada Mort

Teatre Borràs

Bonobos

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?