Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Com podríem resumir un espectacle com Misery Class?

I el que resulta més complicat… Com ho podríem fer en menys de 350 paraules considerant, d'una banda, l'àmplia quantitat d'assumptes i matèries de l'actualitat a què es passa revista en aquest show i, de l'altra, la psicòtica propensió a divagar de Goyo Jiménez?

Bé… Per començar, podríem no utilitzar el plural podríem, tenint en compte que aquesta sinopsi l'està redactant una única persona. O sigui, jo. És a dir, Goyo Jiménez. Sí, la mateixa persona de qui acabes de dir que té “psicòtica propensió a divagar” i que, per tant, està llegint el que escrius, majeti. Però, mira, potser hagis clavat al clau i això sigui el que de veritat caldria ressaltar a l'hora de resumir Misery Class. Podríem assenyalar que aquest nou espectacle de Goyo Jiménez sorgeix des de la seva visió del món com a PERSONA i no com a PERSONATGE. Perquè sí, amigues i amics: Enlluernats per l'immens artista i creador que tots gaudim fins a l'èxtasi, encegats pel desbordant geni de l'escena que celebrem amb joiosos crits, ens oblidem moltes vegades que, a l'interior de Goyo Jiménez, o sigui, al meu interior, habita una PERSONA, és a dir, jo. A més, una persona senzilla. Que contempla el sorprenent panorama dels nostres temps amb la mateixa sorpresa i desconcert que la majoria de les ALTRES PERSONES, però que ofereix solucions enginyoses i hilarants que ens ajudaran a mirar el futur amb optimisme. Una persona empàtica, que es posa a la pell dels altres amb la major humilitat, respectant i considerat a tots per igual, fins i tot als que són menys. Que vindrien a ser la majoria. Un dels nostres, vaja. Algú com qualsevol, com tu o com jo. Bé, com jo no. Que jo sóc diferent. O sigui, Goyo Jiménez, vull dir. I és que sempre hi ha hagut classes, criatura.

Fitxa artística

Creador Goyo Jiménez
Sala Teatre Coliseum
Durada 110 min
Idioma Castellà

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

OCT
04
Dimecres
20:00
Coliseum, Barcelona
OCT
05
Dijous
20:00
Coliseum, Barcelona
OCT
06
Divendres
21:00
Coliseum, Barcelona
OCT
07
Dissabte
21:00
Coliseum, Barcelona
OCT
08
Diumenge
18:00
Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Coliseum

Peppa Pig

Coliseum

Los Morancos

Borràs
NOVA TEMPORADA

Fitzroy

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?