Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Francis Cabrel torna als escenaris amb el Trobador Tour!

À l’aube revenant és el catorzè àlbum d’estudi de Francis Cabrel. Una col·lecció de tretze cançons noves tan esperades d’In Extremis.

Nascut a Agen el 1953, Francis Cabrel és un important cantautor francès autor d’una obra musical popular i alhora sofisticada, un repertori singular i autèntic compost per nombrosos èxits i cançons universals. El seu estil sensible i poètic il·lustra les seves inquietuds com a home i ciutadà, així com el seu aferrament a la seva cultura occitana. Amb més de 25 milions de discos venuts a tot el món, s’ha convertit en un referent.

Francis Cabrel va descobrir la guitarra i va començar a compondre cançons a primerenca edat, inspirant-se en artistes folk americans com Bob Dylan, Leonard Cohen o James Taylor. Traduïts a molts idiomes, els seus grans èxits han recorregut el món, com la versió en espanyol de “La quiero a morir”.

Francis Cabrel és un artista francès fonamental, que combina èxit comercial, humilitat i exigència artística. S’ha mantingut fidel a les conviccions musicals i personals. Aquest artista autèntic i el seu repertori captiven el públic francès i francòfon a tot el món.

Fitxa artística

Artista Francis Cabrel
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

febr
01
Dijous
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Teatre Coliseum
NOVES DATES

Berto Romero

Lo Nunca Visto

Teatre Coliseum
THREE NIGHTS ONLY

Natalia Osipova

Force Of Nature

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?