Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

Cantores de Hispalis arriben al Teatre Coliseum!

EL Mesías és el treball de major càrrega espiritual de Cantores de Hispalis, oferint una visió més transcendent i compromesa amb les seves creences, sense perdre l'estil, sense oblidar les apostes arriscades de sempre i sense deixar de cultivar aquesta innovació que ha fet que aquest grup tingui un segell propi.

La història de Jesús de Natzaret narrada i cantada, amb vocació d'obertura cap a tots els pobles del món i amb moments en els quals sentireu que esteu en alguna gran producció de Hollywood.

Fitxa artística

Artista Cantores de Hispalis
Durada 120 min
Sala Teatre Coliseum

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte: (1) La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. (2) La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Entrades

març
20
Dimecres
20:00
Teatre Coliseum, Barcelona

Avisa’m si hi ha noves dates disponibles

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?