Els nostres teatres

Grup Balañá

Segueix-nos

Sinopsi

La guanyadora de la primera edició d'insomnia torna al Teatre Borràs!

A Amor³, Shakespeare al cap tres personatges, tres idees sobre l'amor, amb punts de vista totalment diferents conviuen dins els pensaments d'una mateixa persona. En aquest espai-temps somien, recorden, especulen i discuteixen contínuament sobre amors presents, passats i futurs.

Aquesta quotidianitat es veu interrompuda quan reben una notificació de Tinder. Han fet un match! I ara què? Les seves expectatives es disparen, i el que havia de ser una conversa per decidir tranquil·lament què fer amb aquesta persona amb qui han connectat, es converteix en un conflicte entre els tres personatges que els farà lluitar a mort intentant imposar els seus ideals i desitjos per sobre dels de la resta, i aconseguir així el control de la situació.

Amb aquesta comèdia codirigida per la Laura Aubert, un dels èxits de la temporada 21-22 del Maldà i guanyadora del festival insomnia, la companyia Facòf ens presenta una mirada subjectiva i determinada de l’amor, la toxicitat en les relacions, la bellesa, la gelosia, el desengany i l'autoestima. 

Facòf és una companyia formada per dones que neix l'any 2015 a Barcelona. Des d'aleshores, Facòf ha creat i estrenat In memoriam (2014-2015), una peça que destapa la duresa de l’abús sexual infantil; Bellesa, bellesa. Un cabaret deformat (2016-2018), una obra que li va valdre a la companyia el premi a millor vestuari, millor dramatúrgia, millor actriu i millor espectacle del festival Mostra'T; i una adaptació d’aquesta última peça, Divina de la mort (2022), un cabaret irreverent estrenat a El Maldà que mostra en clau de comèdia el caràcter grotesc de les violències estètiques i els cànons de bellesa.  

Fitxa artística

Companyia Facòf
Direcció Fac-òF i Laura Aubert
Escenografia Juli Sanjuan Palma
Enginyer de so i llums Adrià Aubert
Director tècnic Ivet Garriga
Fotos i disseny cartell Sergi Panizo
Fotos d'escena Claudia Asensio
Dramatúrgia Julia Calzada, Joana Castellano i Gisela Guitart
Assessoria de moviment David Marín
Acompanyament artístic Els Pirates Teatre, Paula Segura
Amb la col•laboració de El Maldà, Eòlia i+D, Sala Siconi
Amb el suport de El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Galeria

Tipus d'entrades

Entrada Flexible

Pots afegir aquesta opció al final de la teva compra, per no perdre les teves entrades si a l'últim moment no pots venir. L'Entrada Flexible (Flexiticket) és un servei que et permet fer canvis d'entrades per qualsevol imprevist que pugui sorgir fins a 48h abans de l'inici de l'espectacle. Tingues en compte que: La compra per a la nova data ha de ser de com a mínim el mateix valor que la primera compra. La nova compra està subjecte a la disponibilitat de cada moment.

Altres espectacles que també et poden agradar:

Subscriu-te a la newsletter!
La teva carta de referència per l'entreteniment més autèntic de Barcelona

Subscriu-te. Volem que t'aturis un segon de la vida tan frenètica que portes, que aixequis el cap i vegis tot el que tenim per oferir-te. Convidar-te, si ens deixes, a despertar, a sentir, a passar-t'ho bé, a pensar i a estimar, més. Tindràs accés exclusiu a promocions que no es poden desaprofitar: 2x1, 4x3, vendes anticipades, i tot el que se'ns pugui ocórrer. T'apuntes?

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres i atendrem el teu cas el més aviat possible.
Tens dubtes?